Форум батьківської громадськості школярів та вихованців навчальних закладів

26.12 2014 відбувся форум батьківської громадськості школярів та вихованців навчальних закладів

«Взаємодія школи, сім’ї, громадськості у створенні ефективного навчально-виховного простору».

Постанова:

Головам батьківських комітетів загальноосвітніх навчальних закладів:

1.1. Здійснювати громадську експертизу соціально-педагогічних ініціатив і проектів, спрямованих на розвиток і вдосконалення освіти Дніпровського району.

1.2. Опрацювати та надати пропозиції до Положення про батьківські комітети (ради).

1.3. Подати пропозиції до Плану спільних дій на виконання трьохсторонньої Угоди про співпрацю між Управлінням освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Об’єднанням батьків школярів Дніпровського району та районним об’єднанням старшокласників «ДНІПРО» на 2015 рік.

1.4. Висвітлювати інформацію про використання батьківських благодійних коштів на інформаційних дошках, сайтах навчальних закладів.

1.5. Сприяти участі батьків, представників різних професій до проведення просвітницької роботи з учнями, консультативної роботи з батьками та педагогами.

1.6. Залучати батьківську громаду до участі у проведенні спільних свят, змагань, конкурсів, акцій.

1.7. Сприяти розвитку учнівського самоврядування в Дніпровському районі та підтримувати раду лідерів учнівського самоврядування РОС «ДНІПРО».

  1. Управлінню освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, керівникам загальноосвітніх навчальних закладів:

2.1. З метою консолідації зусиль всіх соціальних інститутів щодо цілеспрямованої роботи із реалізації завдань національно-патріотичного, громадянського виховання та формування кожного учня як громадянина, сім’янина, професіонала розробити цільовий проект «Виховуємо громадянина, формуємо професіонала, плекаємо сім’янина», залучивши до роботи Об’єднання батьків школярів та вихованців навчальних закладів.

2.2. На сайтах управління освіти, навчальних закладів висвітлювати інформацію про спільну роботу батьківських комітетів, педагогічного та учнівських колективів, органів місцевого самоврядування з питань формування моральних та духовних цінностей, попередження негативних проявів в учнівському середовищі.

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.