Освітянській родині – щирі вітання!

Освітянській родині – щирі вітання!

30 вересня 2014 в Академії сучасної освіти відбулося урочисте свято, присвячене Дню працівників освіти України.

До працівників освіти з вітальним словом звернувся голова районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Володимирович Горбунов. Голова висловив особисту подяку за вагомий вклад освіти у розбудову Дніпровського району, запевнив, що завжди буде підтримувати освітян та побажав миру, міцного здоров’я і вдячних талановитих учнів і вихованців. Подяки від голова районної в місті Києві державної адміністрації Ярослава Володимировича Горбунова отримали кращі освітяни району.

Дніпровський район багатий навчальними закладами, а отже досягненнями і перемогами своїх працівників. З професійним святом, всіх привітала начальник районного управління освіти Наталія Василівна Іваніна.

Від Центру дитячо-юнацької творчості почесні нагороди отримали заступник директора з адміністративно-господарчих питань Людмила Григорівна Коржинська, методист з туристсько-краєзнавчої роботи Давиденко Наталія Миколаївна, костюмер Олександра Анатоліївна Карпенко, керівника хореографічного ансамблю «Зорепад» Тетяну Юріївну Макарову-Бондарьову.

Вітаємо своїх колег!!!

Раді привітати учасників святкового концерту:

Народний художній колектив театр хореографічних мініатюр «Цвіт папороті», керівники Валентина Петрівна Дворко та Володимир Миколайович Божок; Зразковий художній колектив ансамбль народного танцю «Дніпряночка», керівник Олена Олександрівна Балджи, шоу театр «Ера творчості», керівник Катерина Олександрівна Фоя.

Свято відбулося на високому професійному рівні, завдяки вправній роботі режисерсько-постановочній групі:

Ірина Володимирівна Кравченко, Катерина Олександрівна Фоя, Наталія Олексіївна Овчарук, Крістіна Юріївна Новикова, Роман Юрійович Пічкур, Олексій Євгенович Сагаловський, Микола Ігорович Ковальчук.

Шановні колеги! Миру всім, злагоди, з віри в добро, справедливість, світле майбутнє, здоров’я, оптимізму. Нехай якомога швидше всі наші негаразди залишаться лише на сторінках підручників з історії. А ми з новими ідеями, натхненням продовжимо виховання майбутнього цвіту української держави, в усіх куточках України!

Кiлькiсть переглядiв: 47

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.